Video knjižnica Experienc3D

Bi se rad naučil novih znanj?
Prva slovenska video knjižnica 3D modeliranja!

Oglej si video posnetke 3D modeliranja

Oglej si video posnetke

Video knjižnico sestavljajo posnetki 3D modeliranja v štirih različnih programih - Creo Parametric, Siemens NX, SolidWorks in AutoCAD.
Video posnetki

Želim pomagati pri snovanju baze znanja

Tudi jaz želim pomagati

Ker želimo video knjižnico razširiti na čim bolj raznoliko znanje iz svet strojništva vas vabimo k sodelovanju. Predajte svoje znanje naprej!
Želim sodelovati

Video knjižnica CAD modeliranja

Nauči se CAD modeliranja v kar štirih programskih okoljih

Želiš pomagati razširiti bazo znanja?

Pošlji nam sporočilo preko spodnjega kontaktnega obrazca!

Ker se zavedamo, da je znanje danes izjemno dragoceno, želimo video knjižnico razširiti tudi na druga področja strojništva in tako bodočim inženirjem 0lajšati težaven proces pridobivanja znanja. Ker je znanje v strojništvu izjemno raznoliko, od energetike, programiranja, matematike, 3D modeliranja, številnih simulacij itd. je enostavno nemogoče, da bi sami dogradili video knjižnico do te mere kot jo želimo. Tu nam morda lahko pomagaš prav ti! Izpolni spodnji obrazec v katerem opišeš svojo idejo mi pa ti jo bomo pomagali realizirati.

Prijava na CAM tečaj

Kaj je inženirska skupnost?

Z brezplačno včlanitvijo v inženirsko skupnost ste deležni ugodnosti na nekatere naše storitve in izdelke. Za člane skupnosti nudimo 5 % popust na tečaje. Poleg tega boste v obliki e-novic redno obveščeni o aktualnih projektih in zaposlitvah v sklopu organizacije Strojnik.si.