Naša zgodovina...

...in naša prihodnost!

Spoznajte ekipo

KDO SMO

Experienc3D je eden izmed sektorjev, ki delujejo pod okriljem Strojnik.si. Ukvarja se s prodajo lastnih izdelkov, izdelavo po naročilu, obdelavo vseh vrst kovin v manjši serijah, izdelavo prototipov, predvsem pa se osredotoča na ponudbo dodatnih izobraževalnih vsebin.

 

Kot mlada, ambiciozna in željna znanja ekipa, smo svojo zgodbo Experienc3D pričeli leta 2020. Ideja se je porodila med študijem strojništva na Fakulteti za strojništvo v Ljubljani. Svojo zgodbo smo začeli kot ljubitelji 3D modeliranja in obdelave kovin. Ker smo spoznali, da so izobraževalne vsebine cenovno izredno nedostopne, smo se odločili ponuditi izobraževanja iz sveta strojništva na inovativen način, preko video knjižnice.

certification_certified_checkmark_in_a_binary_world_by_natali_mis_gettyimages-1124569135_strategic_world_map_by_matejmo_gettyimages-875327078_2400x1600-100837755-large
OurVisionImage

Naše poslanstvo

ŠIROKA PONUBA. VISOKA KAKOVOST. GLOBOKA PREDANOST.

Ker se zavedamo, da je znanje ključnega pomena, tako za osebni razvoj kot tudi za razvoj podjetij, je poslanstvo sektorja Experienc3D ponuditi kvalitetne izobraževalne vsebine, ki so dostopne prav vsem skupinam ljudi. 

Vizija

USTVARJAMO IN GRADIMO NOV JUTRI

Želimo dopolnjevati ponudbo  izobraževalnih tečajev in dopolnjevati vsebino video knjižnice, kjer bo posnetih preko 500 videoposnetkov iz CAD modeliranja, CAM programiranja, 3D tiskanja, izvajanja simulacij in drugih področij strojništva. 

o-nas-cover-6

Kontaktirajte nas!

V primeru dodatnih vprašanj smo vam vedno na voljo preko našega kontaktnega obrazca.

Prijava na CAM tečaj

Kaj je inženirska skupnost?

Z brezplačno včlanitvijo v inženirsko skupnost ste deležni ugodnosti na nekatere naše storitve in izdelke. Za člane skupnosti nudimo 5 % popust na tečaje. Poleg tega boste v obliki e-novic redno obveščeni o aktualnih projektih in zaposlitvah v sklopu organizacije Strojnik.si.