Splošni pogoji izvedbe tečaja

GDPR

S podanim soglasjem za zbiranje osebnih podatkov se strinjam, da društvo Strojnik.si zbira, obdeluje, uporablja in shranjuje moje osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov (ZVOP-1 in kasnejše spremembe) ter splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) za namen obveščanja o aktivnostih društva Strojnik.si, ter da: imam pravico dano soglasje ob vsakem času preklicati, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi moje privolitve izvajala do preklica, lahko od društva Storjnik.si zahtevam dostop do mojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave ter da imam pravico ugovarjati obdelavi in imam pravico do prenosljivosti podatkov, imam pravico vložitve pritožbe pri nadzornem organu, me bo društvo Strojnik.si v primeru, da namerava moje osebne podatke obdelovati za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, predhodno o tem obvestilo in pridobilo moje soglasje.

POGOJI PLAČILA

Po oddani prijavi boste na podan mail naslov dobili potrditev o prijavi na tečaj. Končna cena je skladna s cenikom in bo izračunana na podlagi odgovorov, ki ste jih podali s prijavo na tečaj. Plačilo je potrebno opraviti do prvega termina tečaja. Račun lahko poravnate v obliki bančnega nakazila ali z gotovino v pisarni 807, ki se nahaja v osmem nadstropju Fakultete za strojništvo UL. 

ODPOVED DOGODKA S STRANI ORGANIZATORJA

V primeru odpovedi tečaja s strani organizatorja (Strojnik.si), vam ponudimo izbiro drugega termina. V kolikor vam noben izmed terminov ne ustreza, vam vrnemo celotno plačilo. 

ODPOVED UDELEŽBE S STRANI PRIJAVLJENEGA

V primeru, da prijavljeni odpove udeležbo več kot 48 ur pred začetkom dogodka, organizator prijavnino vrne v celoti. 
V primeru odpovedi udeležbe manj kot 48 ur pred začetkom dogodka, se prijavljenemu zaračuna celotni znesek.

Prijava na CAM tečaj

Kaj je inženirska skupnost?

Z brezplačno včlanitvijo v inženirsko skupnost ste deležni ugodnosti na nekatere naše storitve in izdelke. Za člane skupnosti nudimo 5 % popust na tečaje. Poleg tega boste v obliki e-novic redno obveščeni o aktualnih projektih in zaposlitvah v sklopu organizacije Strojnik.si.